ForumPortalLatest imagesKërkoRegjistrohuidentifikimi

- Kushtet e Regjistrimit


Megjithëse administratorët dhe moderatorët e këtij forumi do mundohen të fshijnë ose redaktojnë shkrime të kundërshtueshme sa më parë, është e pamundur që të rishikohet cdo mesazh. Prandaj ju duhet të kuptoni se mesazhet e postuara në këtë forum janë shprehje e opinionit të autorit dhe jo të administratorit, moderatorëve apo webmasterit (përvec rasteve kur këta të fundit janë autorë të shkrimeve) dhe ata nuk mund të mbahen përgjegjës.

Ju pranoni të mos shkruani mesazhe abuzuese, vulgare, të neveritshme, urryese, kërcënuese, shpifëse apo cdo lloj materiali që mund të bjerë ndesh me ligjet në përdorim. Shkrime të tilla do cojnë në përjashtimin tuaj të menjëhershëm dhe të përhershëm (dhe njoftimin e ISP-së tuaj). Adresa IP për cdo mesazh regjistrohet për të bërë të mundur aplikimin e këtyre procedurave. Ju pranoni që webmasteri, administratori dhe moderatorët e këtij forumi kanë të drejtë të fshijnë, redaktojnë, zhvendosin apo kycin cdo temë sipas gjykimit të tyre. Si përdorues ju pranoni që informacioni që ju dhatë do të ruhet në një regjistër. Megjithëse ky informacion nuk do i jepet askujt pa lejen tuaj webmasteri, administratori dhe moderatorët nuk mund të mbahen përgjegjës nqs ky informacion vidhet.

Ky forum përdor cookies për të ruajtur informacion në kompjuterin tuaj. Këto cookies nuk përmbajnë asnjë informacion personal, ato shërbejnë vetëm për përmirësimin e shërbimit që ofrohet nga ky forum. Adresa e postës elektronike përdoret vetëm për konfirmimin e regjistrimit tuaj dhe fjalëkalimit (dhe në rastet kur u dërgohet një fjalëkalimi i ri nqs harroni atë që kishit).

Rregullat e Forumit


Para se te postoni, tema dhe mesazhe ju lutem qe ti lexoni keto rregulla dhe ti pranoni ato, perndryshe do te detyrohemi te ju largojm? nga Forumi!


1. Fjalet banale, ofendimet dhe ato orale (fyerjet) nuk lejohen...(nje veprim i tille i perseritur disa here mund te rezultoje ne ndalimin e hyrjes ne Forum). Per tu shprehur me lirshem ju jepet mundesia te bisedoni ne Forumin: "Bisede e Lire" mirpo prap pa perdorur ofendime apo ndonje fjal banale.2. Informacioni i dhene brenda ne Forum i perket Forumit dhe cdo anetar ka pergjegjesi mbi cka shkruhet nen emrin e tij ne Forum.3. Emri (nicki) qe ju do te zgjidhni per tu regjistruar ne Forum, duhet te jete i tille qe te mos permbaje fjale banale, ose qe shkaktojne tension, gjithashtu dhe fjale te tjera te cilat mund te krijojne keqkuptime si: administrator, moderator, supermoderator. Ne rast te tille emri do tju ndryshohet ose te fshihet.teresisht nga Forumi...4. Gjuha zyrtare ne Forum eshte Shqip.Dhe ndalohet rrepsisht ofendime nacionale,jemi forum per te gjith.5. Rreklamat e gjera dhe te pautorizuara ne Forum jane te ndaluara. Dicka e tille do te rezultoje ne fshirjen ose editimin e mesazhit.6. Temat duhen te postohen ne vendet e duhura, dhe perseritjet e shpeshta te gabimeve me postime do te bjere deri tek largimi i antarit nga Forumi!
Gjithashtu Prezentimi Ne Forum Eshte i Domosdoshem7.Per te bërë Kerkese Ju duhet Te Prezentoheni njeher.. Si dhe kerkesa kur te behet duhet te kete titull se per ç'fare behet fjale me prefixin perpara psh
[Kerkes] Pom duhet Windows
[Ndihm] Mu ka prish Msn etj.
,Jo Vetem ( "NDIHME" ) Shenimet e tilla siq jane ( hsahjsgah ) jane te ndaluara rreptsisht.


8. Moderatorët
Moderatorë kanë të drejtë të bëhen anëtarët e rregullt të cilët kanë një numër të konsiderueshëm të postimeve. Poashtu për të qenë Moderatorë, anëtari i forumit nuk duhet të ketë pranuar vërejtje paraprakisht nga Admin/Mod të forumit. Për t'u bërë Moderator ju duhet të parashtroni kërkesën tek Administratori i forumit dhe ne brenda një kohe të shkurtër do t'ju kthejmë përgjegje. Administratorët/Moderatorët kanë për detyrë që të mirëmbajnë punën e forumit. Ata nuk janë kundër askujt personalisht dhe nëse ndonjëherë ju fshihet postimi mos mendoni se Admin/Mod ka diçka personale kundër jush.

9. Editimi i postimeve
Administratorët/Moderatorët kanë të drejtë të editojnë apo fshijnë postimet tuaja nga forumi nëse janë në kundrshtim me Rregulloren e Forumit. Nëse mendoni se iu është bërë e padrejtë në fshirjen apo editimin e postimeve ju lutem kontaktoni Administratorin e Forumit (barchee-r@hotmail.com)10.Regjistrimi Ne Forum, do te thote se keni pranuar çdo rregull te mesiperm, prandaj nje veprim i tille kerkon nje pjesemarrje sa me dinjitoze. Nicki Juaj apo Username te cilin e keni nuk duhet te permbaje fjale banale dhe nuk guxon te jet si Moderator,Super Mod,etj.. apo diqka te tille ne rast se merrni username apo nick qe nuk eshte e lejume ne Forum jemi te detyruar per te ju fshire nga Forumi


11.Ndrrimi i USERNAME apo nickit eshte e lejume vetem 1 here Pra mendohuni mire se qysh doni ta keni nickin

Me respekt: Fatbardh Blakqori