Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
ForumPortalKërkoRegjistrohuidentifikimi
kemi kaluar ne www.ofm-albanian.tk` BYE BYE [ D H G ]


 

 Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm

Shko poshtë 
AutoriMesazh
baRchee.
WebMaster & HacKer
WebMaster & HacKer
baRchee.

Posts : 969
Join date : 09/07/2009
Age : 27
Location : Podujeva
Hobi Hobi : Nxënës/Futbolli

Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Empty
MesazhTitulli: Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm   Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Icon_minitimeThu Jul 23, 2009 2:12 am

Kriminelet e luftes,,kunder popullsis Shqiptare te Kosoves,

Rasti Reçaku

1. Bizhidar Markoviç
2. Çedomir Aksiç
3. Zhivorad Stojçetoviç
4. Bogdan Nojiç
5. Jovica Stojkoviç
6. Momir Ristiç
7. Zvonko Ristiç
8. Ljubomir Nojiç
9. Nenad Marinkoviç
10. Pavle Marinkoviç
11. Zoran Nedelkoviç
12. Sllavisha Marinkoviç
13. Vojisllav Janiçijeviç
14. Milivoje Çanoviç
15. Jovica Jovanoviç
16. Stojan Aksiç
17. Millorad Kostiç
18. Dragisha Kostiç
19. Dragan Tasiç

Rasti Gjakova

1. Stanojeviç Momçilo
2. Çamoviç Sreten
3. Stanojeviç Milan
4. Çoliç Rade
5. Slavkoviç Milan
6. Stanojeviç Sava
7. Kovaç Slobodan
8. Stojanoviç Sava
9. Dekiç Milan
10. Dekiç Momçilo
11. Raçiç Dragan
12. Mirkoviç Vuk
13. Vujoviç Vaso
14. Vujoviç Nikotin
15. Ragiç Darko
16. Simiç Bozhidar
17. Stefiç Nikola
18. Stefiç Bojan
19. Obradoviç Ljubisha
20. Pantoviç Radovan
21. Pantoviç Miliç
22. Jovanoviç Aca
23. Bozhoviç Çedomir
24. Jovanoviç Sava
25. Ristiç Predrag
26. Jovanoviç Goran
27. Shqepanoviç Millosh
28. Krstiç Srgjan
29. Dikiç Milan
30. Dikiç Momçilo
31. Dimiç Zvezdan
32. Jovanoviç Sinisha
33. Rajkoviç Gojko
34. Drashkoviç Laza
35. Lazareviç Doka

Rasti Familja Imeraj1. Predrag Belosheviq (Pjesëmarrës i luftrave në Kroaci dhe Bosnjë – Hercegovinë);
2. Grujica Belojeviq (vëllau i Lubisha Belojeviq)
3. Lubisha Belojeviq
4. Zharko Belosheviq
5. Zhika Belosheviq
6. Malisha Tijaniq (vëllau i Çeda Tijaniq)
7. Çeda Tijaniq
8. Goran Tijaniq
9. Dejan Tijaniq
10. Vedran Tijaniq
11. Obrad Tijaniq
12. Zhivan Vuçiq
13. Mirolub Vuçiq
14. Dushan Vuçiq
15. Rade Ivanosheviq (vëllau i Milisav Ivanosheviq)
16. Milisav Ivanosheviq
17. Igor Shapiq,
18. Gradibor Radunoviq,
19. Ivan Gajin
20. Zoran Shlaniq

Rasti Izbicë

1. Mihajlo Tomasheviq
2. Veselin Tomasheviq
3. Sllavko Tomasheviq
4. Vujadin Tomasheviq
5. Nenad Tomasheviq
6. Stojadin Tomasheviq
7. Igor Tomasheviq
8. Miloje Tomasheviq
9. Vladan Tomasheviq
10. Radoslav Tomasheviq
11. Vasilije Tomasheviq
12. Milosh Tomasheviq
13. Radivoje Tomasheviq
14. Preda Tomasheviq
15. Srgjan Tomasheviq
16. Millorad Tomasheviq
17. Mileta Tomasheviq
18. Radenko Tomasheviq
19. Mile Tomasheviq
20. Stojadin Tomasheviq
21. Milenko Tomasheviq
22. Milan Tomasheviq
23. Dragoljub Tomasheviq
24. Gjoko Tomasheviq
25. Boshko Tomasheviq
26. Zhivorad Tomasheviq
27. Zhivojin Tomasheviq
28. Najdan Tomasheviq
29. Nebojsha Tomasheviq
30. Nenad Tomasheviq
31. Branillav Tomasheviq
32. Ratko Tomasheviq
33. Filip Tomasheviq
34. Dejan Tomasheviq
35. Gordan Tomasheviq
36. Predrag Tomasheviq
37. Despot Tomasheviq
38. Tadisha Tomasheviq
39. Sinisha Tomasheviq
40. Tomisllav Tomasheviq
41. Zoran Tomasheviq e
42. Goran Tomasheviq
43. Branisllav Kragoviq
44. Ratko Kragoviq i biri / po nga nga Syrigana.
45. Marko Ristiq
46. Marko Damjanoviq
47. Dragoljub Rajkoviq
48. Jovica Rajkoviq
49. Rade Kovaçeviq / Zec
50. Dika Kovaçeviq
51. Ognjan Kovaçeviq
52. Gjorgje Mojsiq
53. Radosav Kovaçeviq / Cule
54. Mile Jokiq
55. Nebojsha Kovaçeviq
56. Sinisha Jokiq
57. Svetozar Ristiq
58. Zoran Kovaçeviq / Princ , të gjithë nga Banja;
59. Momir Milentijeviq
60. Zoran Jovanoviq
61. Milutin Arisiq,
62. Milan Todoroviq
63. Dejan Spasiq
64. Nebojsha Nikçiq
65. Miodrag Komatina
66. Niqifor Kovaçeviq
67. Dragan Dimitrieviq
68. Vukmiq Lazareviq / nga Runiku
69. Todor Deverxhiq
70. Rade Deverxhiq
71. Dragisha Deverxhiq
72. Milan Shteviq
73. Dragomir Shteviq
74. Miliq Petroviq e
75. Ognjan Petroviq, nga Radisheva
76. Nenad Shmigiq
77. Radoje Shmigiq
78. Cvetko Shmigiq
79. Dragan Shmigiq e
80. Gollub Shmigiq nga Leçina.
81. Dadosha Iliq
82. Zhivoin Iliq dhe
83. Momçillo Radovanoviq / nga Kuçica.
84. Zhivko Jokoviq e
85. Radosllav Kandiq nga Kotorri, si dhe
86. Radivoje Rasha / Kalenoviq me të bijtë
87. Dejan Rasha dhe
88. Dushan Rasha
89. Zvonko Jovanoviq
90. Zoran Jovanoviq
91. Bllagoje çolakoviq
92. Nenad çolakoviq
93. Radosh Lajoviq
94. Ilija Trajkoviq
95. Rajko Rajçiq
96. Vllado Bakraçeviq
97. Lubisha Iliq
98. Momo Peleviq
99. Sllagjan (polic i komunikacionit)
100. Sadudin Rexhepagiq (boshnjak) / të gjitha nga Skënderaj.
101. Goran Shapiq,
102. Rade Shapiq dhe
103. Dushan Shapiq, që të tre nga Belica e Burimit (ish-Istogut).Rasti Drenicë

1. Llazareviq Dragisha, nëntoger
2. Gjorgjeviq Sinisha, rreshter
3. Blanusha Mile, rreshter i vjetër
4. Korçag Goran, rreshter i klasit të parë
5. Millanoviq Predrag, dhjetar
6. Radulloviq Nebojsha
7. Simiq Goran
8. Kostiq Sasha
9. Daniq Sllobodan
10. Gjorgjeviq Zoran
11. Shabiq Zvonko
12. Qausheviq Nenad
13. Jovanoviq Dragi
14. Momqilloviq Miroslav
15. Ivanoviq Milivoje
16. Dejanoviq Verolub
17. Janjusheviq Zhivorad
18. Nedelkoviq Bratisllav
19. Petkoviq Bogolub
20. Gjoriq Sllavolub
21. Vaniq Rasha
22. Dimiq Dushan
23. Bajrami Igor
24. Aliq Zoran
25. Branko Jançiq

Rasti Sllatinë

1. Zoran Vukdragoviq - toger
2. Lubisha Simiq - rreshteri
3. Zoran Ristovski
4. Dushan Jevriq
5. Zoran Joviq
6. Mladen Peshiq
7. Milosh Mihajloviq
8. Marko Zhivoinoviq
9. Slavisha Gjorgjeviq
10. Miodrag Pejatoviq
11. Dejan Mikiq
12. Igor Gurkoviq
13. Ivan Stanojeviq
14. Zoran Mimiq
15. Radoje Bulatoviq
16. Mile Rangjeloviq
17. Cvetko Boshkiq
18. Radoslav Ristia
19. Slobodan Gjurgjeviq
20. Darko Miloviq
21. Dragisha Ivanoviq
22. Ivan Steviq
23. Vladeta Stojanoviq
24. Sasha Aksiq
25. Nenad Jovanoviq
26. Nenad Zhivkoviq
27. Dejan Slaviq

Rasti Kishnicë

1. Berisha Ruzhdi – Bekim, rom
2. Iliq Stalin – Velko
3. Paniq Pavli – Sinisha, Prelloc i Prishtinës
4. Cvejiq Lubisha – Lan, Hallaq i Madh – Lipjan
5. Vukadinoviq Jovan – Njegosh, Kurshumli
6. Andriq Mirko – Drashko, Prishtinë
7. Dikiq Branko – Nebojsha, Prilluzhë
8. Krastiq Rade – Svetisllav, Skullan i Lipjanit
9. Selishnik Jelica – Tomisllav, Kishnicë
10. Sinisha Jovanoviq, Kishnicë
11. Jovan Karaxhiq, Kishnicë
12. Goran Trajkoviq, Kishnicë
13. Boban Trajkoviq, Kishnicë
14. Dejan Trajkoviq, Kishnicë
15. Predrag Gjorgjeviq, Kishnicë
16. Petar Saveliq, Kishnicë
17. Mile Bulajiq, KIshnicë
18. Gjorgje Bulajiq, KIshnicë
19. Zhivorad Mitiq – Zhiko, Kishnicë
20. Dragan Mitiq – Burdo, KIshnicë
21. Dragan Miliq, Kishnicë
22. Zoran Trajkoviq, Kishnicë
23. Mike Iliq, Graçanicë
24. Dushan Iliq, Graçanicë

Rasti Klinë

1. Danë Balaj
2. Zoran Dobriq
3. Zharko Stepiq
4. Vitomir Saviq
5. Millorad Stepiq
6. Gollub Stashiq
7. Dragomir Stashiq
8. Bado Bogiqeviq
9. Zaiq Vojo
10. Dobishleviq Sreta
11. Dançiq Vojo
12. Popi Zoran
13. Pavlloviq Dragan
14. Zhivkoviq Radosllav
15. Zhivkoviq Llazar
16. Vushtiq Radoje
17. Zariq Sreqko
18. Kiziq Gollub
19. Kiziq Gjoko
20. Dashiq Nevica
21. Krstiq Millan
22. Dobriq Dushan

Rasti ”Toga e tmerrit”

1. Miodrag Stanishiq
2. Sasha Jeriniq
3. Stanisllav Vukiq
4. Sasha Vujiq
5. Mirosllav Mihajlloviq – Mikica
6. Millovan Ivkoviq
7. Vidosllav Kojiq
8. Moma Vasoviq
9. Nenad Perzhiq
10. Branko Arizonoviq
11. Nebojsha Stanojoviq
12. Zoran Cvetkoviq
13. Sllavisha Maksimoviq
14. Dragisha Dinqiq
15. Novica Jakovleviq
16. Lubisha Arsiq
17. Sinisha Jovanoviq
18. Aleksander Jovanoviq
19. Srgjan Ristiq
20. Goran Arsiq
21. Nebojsha Stanishiq
22. Dragan Nojkiq
23. Canko Spasiq
24. Bogoso Krqmareviq
25. Millosh Mitroviq (komandant i togës)

Rasti Fushë Kosovë

1. Sllavisha Andrijeviq
2. Dragomir Popoviq
3. Boban Mitroviq
4. Dragan Dabizhleviq
5. Lazar Deniq
6. Radomir Dishiq
7. Radovan Petroviq
8. Dragan Mitroviq
9. Radojica Mitiq
10. Dragan Iliq
11. Aca Stankoviq
12. Zhika Begnellaviq
13. Mlladen Laziq
14. Sllavisha Grujiq
15. Sasha Mihajlloviq
16. Sava Drashkoviq
17. Miodrag Bangjur
18. Millan Milkoviq
19. Boban Grujiq
20. Sasha Maksimoviq
21. Nebojsha Stefanoviq
22. Vllastimir Jovanoviq
23. Dushan Zharkoviq
24. Dragan Zhekiq
25. Dobri Artinoviq
26. Stanko Milankoviq
27. Sllobodan Mitroviq
28. Dobrivoje Gjorgjeviq
29. Darko Milosheviq
30. Dragolub Lakaqeviq
31. Lubisha Veliqkoviq
32. Zharko Vasiq
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://llapi-forum.tk
baRchee.
WebMaster & HacKer
WebMaster & HacKer
baRchee.

Posts : 969
Join date : 09/07/2009
Age : 27
Location : Podujeva
Hobi Hobi : Nxënës/Futbolli

Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Empty
MesazhTitulli: Re: Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm   Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Icon_minitimeThu Jul 23, 2009 2:14 am

Qita jon qe na i kan vra motrat dhe vllezrit tan Evil or Very Mad
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://llapi-forum.tk
FLo0rI
Administrator
Administrator
FLo0rI

Posts : 4764
Join date : 09/07/2009
Age : 26
Location : n'Anfield Road
Hobi Hobi : Nxenes/Futboll

Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Empty
MesazhTitulli: Re: Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm   Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Icon_minitimeThu Jul 23, 2009 9:18 pm

krejt Viq en fund bre kta pisa jon mej vra Civilt kuku Shka ma
Mbrapsht në krye Shko poshtë
behar
Antar 10%
Antar 10%
behar

Posts : 64
Join date : 16/07/2009

Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Empty
MesazhTitulli: Re: Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm   Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Icon_minitimeThu Jul 23, 2009 10:54 pm

a te mir jon kta me shti en dhe per zgjalli
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Leeuttriimii
Fillestar
Fillestar


Posts : 12
Join date : 10/07/2009

Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Empty
MesazhTitulli: Re: Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm   Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Icon_minitimeThu Jul 23, 2009 11:02 pm

o kkttaa iioon tt miiiR mmii Liiddhh n`sshooLee qe kushh hiin me jaaw dhaan kajj dhuuRaaT poR trimnin qe e kan kallxuee n`Luufftt se shum kan hjjeekk Very Happy:
Mbrapsht në krye Shko poshtë
lawdia
PrincesS
PrincesS
lawdia

Posts : 106
Join date : 21/07/2009

Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Empty
MesazhTitulli: Re: Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm   Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Icon_minitimeSun Jul 26, 2009 2:05 am

OO MOS NA I PERMENI KETA KRIMINLE SE A E DINI JU SA GRUJA E FIMA I LEXOJ PERMES NETIT E I TRISHTONI AHAHA HIQNU TYNE AAH
Mbrapsht në krye Shko poshtë
special-toni
WebMaster & HacKer
WebMaster & HacKer
special-toni

Posts : 2264
Join date : 26/08/2009
Age : 27
Location : Drenas
Hobi Hobi : http://gamezer.com/billiards/http://llhg-crew.sqweebs.com,

Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Empty
MesazhTitulli: Re: Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm   Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Icon_minitimeThu Aug 27, 2009 10:01 am

Ne drenic kur jan kan

1. Llazareviq Dragisha, nëntoger
2. Gjorgjeviq Sinisha, rreshter
3. Blanusha Mile, rreshter i vjetër
4. Korçag Goran, rreshter i klasit të parë
5. Millanoviq Predrag, dhjetar
6. Radulloviq Nebojsha
7. Simiq Goran
8. Kostiq Sasha
9. Daniq Sllobodan
10. Gjorgjeviq Zoran
11. Shabiq Zvonko
12. Qausheviq Nenad
13. Jovanoviq Dragi
14. Momqilloviq Miroslav
15. Ivanoviq Milivoje
16. Dejanoviq Verolub
17. Janjusheviq Zhivorad
18. Nedelkoviq Bratisllav
19. Petkoviq Bogolub
20. Gjoriq Sllavolub
21. Vaniq Rasha
22. Dimiq Dushan
23. Bajrami Igor
24. Aliq Zoran
25. Branko Jançiq
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.toni-chat.tk
Arjanit Manchester United
V.I.P
V.I.P
Arjanit Manchester United

Posts : 613
Join date : 13/09/2009
Age : 29

Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Empty
MesazhTitulli: Re: Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm   Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Icon_minitimeThu Sep 17, 2009 6:36 pm

baRchee. shkruajti:
Kriminelet e luftes,,kunder popullsis Shqiptare te Kosoves,

Rasti Reçaku

1. Bizhidar Markoviç
2. Çedomir Aksiç
3. Zhivorad Stojçetoviç
4. Bogdan Nojiç
5. Jovica Stojkoviç
6. Momir Ristiç
7. Zvonko Ristiç
8. Ljubomir Nojiç
9. Nenad Marinkoviç
10. Pavle Marinkoviç
11. Zoran Nedelkoviç
12. Sllavisha Marinkoviç
13. Vojisllav Janiçijeviç
14. Milivoje Çanoviç
15. Jovica Jovanoviç
16. Stojan Aksiç
17. Millorad Kostiç
18. Dragisha Kostiç
19. Dragan Tasiç

Rasti Gjakova

1. Stanojeviç Momçilo
2. Çamoviç Sreten
3. Stanojeviç Milan
4. Çoliç Rade
5. Slavkoviç Milan
6. Stanojeviç Sava
7. Kovaç Slobodan
8. Stojanoviç Sava
9. Dekiç Milan
10. Dekiç Momçilo
11. Raçiç Dragan
12. Mirkoviç Vuk
13. Vujoviç Vaso
14. Vujoviç Nikotin
15. Ragiç Darko
16. Simiç Bozhidar
17. Stefiç Nikola
18. Stefiç Bojan
19. Obradoviç Ljubisha
20. Pantoviç Radovan
21. Pantoviç Miliç
22. Jovanoviç Aca
23. Bozhoviç Çedomir
24. Jovanoviç Sava
25. Ristiç Predrag
26. Jovanoviç Goran
27. Shqepanoviç Millosh
28. Krstiç Srgjan
29. Dikiç Milan
30. Dikiç Momçilo
31. Dimiç Zvezdan
32. Jovanoviç Sinisha
33. Rajkoviç Gojko
34. Drashkoviç Laza
35. Lazareviç Doka

Rasti Familja Imeraj1. Predrag Belosheviq (Pjesëmarrës i luftrave në Kroaci dhe Bosnjë – Hercegovinë);
2. Grujica Belojeviq (vëllau i Lubisha Belojeviq)
3. Lubisha Belojeviq
4. Zharko Belosheviq
5. Zhika Belosheviq
6. Malisha Tijaniq (vëllau i Çeda Tijaniq)
7. Çeda Tijaniq
8. Goran Tijaniq
9. Dejan Tijaniq
10. Vedran Tijaniq
11. Obrad Tijaniq
12. Zhivan Vuçiq
13. Mirolub Vuçiq
14. Dushan Vuçiq
15. Rade Ivanosheviq (vëllau i Milisav Ivanosheviq)
16. Milisav Ivanosheviq
17. Igor Shapiq,
18. Gradibor Radunoviq,
19. Ivan Gajin
20. Zoran Shlaniq

Rasti Izbicë

1. Mihajlo Tomasheviq
2. Veselin Tomasheviq
3. Sllavko Tomasheviq
4. Vujadin Tomasheviq
5. Nenad Tomasheviq
6. Stojadin Tomasheviq
7. Igor Tomasheviq
8. Miloje Tomasheviq
9. Vladan Tomasheviq
10. Radoslav Tomasheviq
11. Vasilije Tomasheviq
12. Milosh Tomasheviq
13. Radivoje Tomasheviq
14. Preda Tomasheviq
15. Srgjan Tomasheviq
16. Millorad Tomasheviq
17. Mileta Tomasheviq
18. Radenko Tomasheviq
19. Mile Tomasheviq
20. Stojadin Tomasheviq
21. Milenko Tomasheviq
22. Milan Tomasheviq
23. Dragoljub Tomasheviq
24. Gjoko Tomasheviq
25. Boshko Tomasheviq
26. Zhivorad Tomasheviq
27. Zhivojin Tomasheviq
28. Najdan Tomasheviq
29. Nebojsha Tomasheviq
30. Nenad Tomasheviq
31. Branillav Tomasheviq
32. Ratko Tomasheviq
33. Filip Tomasheviq
34. Dejan Tomasheviq
35. Gordan Tomasheviq
36. Predrag Tomasheviq
37. Despot Tomasheviq
38. Tadisha Tomasheviq
39. Sinisha Tomasheviq
40. Tomisllav Tomasheviq
41. Zoran Tomasheviq e
42. Goran Tomasheviq
43. Branisllav Kragoviq
44. Ratko Kragoviq i biri / po nga nga Syrigana.
45. Marko Ristiq
46. Marko Damjanoviq
47. Dragoljub Rajkoviq
48. Jovica Rajkoviq
49. Rade Kovaçeviq / Zec
50. Dika Kovaçeviq
51. Ognjan Kovaçeviq
52. Gjorgje Mojsiq
53. Radosav Kovaçeviq / Cule
54. Mile Jokiq
55. Nebojsha Kovaçeviq
56. Sinisha Jokiq
57. Svetozar Ristiq
58. Zoran Kovaçeviq / Princ , të gjithë nga Banja;
59. Momir Milentijeviq
60. Zoran Jovanoviq
61. Milutin Arisiq,
62. Milan Todoroviq
63. Dejan Spasiq
64. Nebojsha Nikçiq
65. Miodrag Komatina
66. Niqifor Kovaçeviq
67. Dragan Dimitrieviq
68. Vukmiq Lazareviq / nga Runiku
69. Todor Deverxhiq
70. Rade Deverxhiq
71. Dragisha Deverxhiq
72. Milan Shteviq
73. Dragomir Shteviq
74. Miliq Petroviq e
75. Ognjan Petroviq, nga Radisheva
76. Nenad Shmigiq
77. Radoje Shmigiq
78. Cvetko Shmigiq
79. Dragan Shmigiq e
80. Gollub Shmigiq nga Leçina.
81. Dadosha Iliq
82. Zhivoin Iliq dhe
83. Momçillo Radovanoviq / nga Kuçica.
84. Zhivko Jokoviq e
85. Radosllav Kandiq nga Kotorri, si dhe
86. Radivoje Rasha / Kalenoviq me të bijtë
87. Dejan Rasha dhe
88. Dushan Rasha
89. Zvonko Jovanoviq
90. Zoran Jovanoviq
91. Bllagoje çolakoviq
92. Nenad çolakoviq
93. Radosh Lajoviq
94. Ilija Trajkoviq
95. Rajko Rajçiq
96. Vllado Bakraçeviq
97. Lubisha Iliq
98. Momo Peleviq
99. Sllagjan (polic i komunikacionit)
100. Sadudin Rexhepagiq (boshnjak) / të gjitha nga Skënderaj.
101. Goran Shapiq,
102. Rade Shapiq dhe
103. Dushan Shapiq, që të tre nga Belica e Burimit (ish-Istogut).Rasti Drenicë

1. Llazareviq Dragisha, nëntoger
2. Gjorgjeviq Sinisha, rreshter
3. Blanusha Mile, rreshter i vjetër
4. Korçag Goran, rreshter i klasit të parë
5. Millanoviq Predrag, dhjetar
6. Radulloviq Nebojsha
7. Simiq Goran
8. Kostiq Sasha
9. Daniq Sllobodan
10. Gjorgjeviq Zoran
11. Shabiq Zvonko
12. Qausheviq Nenad
13. Jovanoviq Dragi
14. Momqilloviq Miroslav
15. Ivanoviq Milivoje
16. Dejanoviq Verolub
17. Janjusheviq Zhivorad
18. Nedelkoviq Bratisllav
19. Petkoviq Bogolub
20. Gjoriq Sllavolub
21. Vaniq Rasha
22. Dimiq Dushan
23. Bajrami Igor
24. Aliq Zoran
25. Branko Jançiq

Rasti Sllatinë

1. Zoran Vukdragoviq - toger
2. Lubisha Simiq - rreshteri
3. Zoran Ristovski
4. Dushan Jevriq
5. Zoran Joviq
6. Mladen Peshiq
7. Milosh Mihajloviq
8. Marko Zhivoinoviq
9. Slavisha Gjorgjeviq
10. Miodrag Pejatoviq
11. Dejan Mikiq
12. Igor Gurkoviq
13. Ivan Stanojeviq
14. Zoran Mimiq
15. Radoje Bulatoviq
16. Mile Rangjeloviq
17. Cvetko Boshkiq
18. Radoslav Ristia
19. Slobodan Gjurgjeviq
20. Darko Miloviq
21. Dragisha Ivanoviq
22. Ivan Steviq
23. Vladeta Stojanoviq
24. Sasha Aksiq
25. Nenad Jovanoviq
26. Nenad Zhivkoviq
27. Dejan Slaviq

Rasti Kishnicë

1. Berisha Ruzhdi – Bekim, rom
2. Iliq Stalin – Velko
3. Paniq Pavli – Sinisha, Prelloc i Prishtinës
4. Cvejiq Lubisha – Lan, Hallaq i Madh – Lipjan
5. Vukadinoviq Jovan – Njegosh, Kurshumli
6. Andriq Mirko – Drashko, Prishtinë
7. Dikiq Branko – Nebojsha, Prilluzhë
8. Krastiq Rade – Svetisllav, Skullan i Lipjanit
9. Selishnik Jelica – Tomisllav, Kishnicë
10. Sinisha Jovanoviq, Kishnicë
11. Jovan Karaxhiq, Kishnicë
12. Goran Trajkoviq, Kishnicë
13. Boban Trajkoviq, Kishnicë
14. Dejan Trajkoviq, Kishnicë
15. Predrag Gjorgjeviq, Kishnicë
16. Petar Saveliq, Kishnicë
17. Mile Bulajiq, KIshnicë
18. Gjorgje Bulajiq, KIshnicë
19. Zhivorad Mitiq – Zhiko, Kishnicë
20. Dragan Mitiq – Burdo, KIshnicë
21. Dragan Miliq, Kishnicë
22. Zoran Trajkoviq, Kishnicë
23. Mike Iliq, Graçanicë
24. Dushan Iliq, Graçanicë

Rasti Klinë

1. Danë Balaj
2. Zoran Dobriq
3. Zharko Stepiq
4. Vitomir Saviq
5. Millorad Stepiq
6. Gollub Stashiq
7. Dragomir Stashiq
8. Bado Bogiqeviq
9. Zaiq Vojo
10. Dobishleviq Sreta
11. Dançiq Vojo
12. Popi Zoran
13. Pavlloviq Dragan
14. Zhivkoviq Radosllav
15. Zhivkoviq Llazar
16. Vushtiq Radoje
17. Zariq Sreqko
18. Kiziq Gollub
19. Kiziq Gjoko
20. Dashiq Nevica
21. Krstiq Millan
22. Dobriq Dushan

Rasti ”Toga e tmerrit”

1. Miodrag Stanishiq
2. Sasha Jeriniq
3. Stanisllav Vukiq
4. Sasha Vujiq
5. Mirosllav Mihajlloviq – Mikica
6. Millovan Ivkoviq
7. Vidosllav Kojiq
8. Moma Vasoviq
9. Nenad Perzhiq
10. Branko Arizonoviq
11. Nebojsha Stanojoviq
12. Zoran Cvetkoviq
13. Sllavisha Maksimoviq
14. Dragisha Dinqiq
15. Novica Jakovleviq
16. Lubisha Arsiq
17. Sinisha Jovanoviq
18. Aleksander Jovanoviq
19. Srgjan Ristiq
20. Goran Arsiq
21. Nebojsha Stanishiq
22. Dragan Nojkiq
23. Canko Spasiq
24. Bogoso Krqmareviq
25. Millosh Mitroviq (komandant i togës)

Rasti Fushë Kosovë

1. Sllavisha Andrijeviq
2. Dragomir Popoviq
3. Boban Mitroviq
4. Dragan Dabizhleviq
5. Lazar Deniq
6. Radomir Dishiq
7. Radovan Petroviq
8. Dragan Mitroviq
9. Radojica Mitiq
10. Dragan Iliq
11. Aca Stankoviq
12. Zhika Begnellaviq
13. Mlladen Laziq
14. Sllavisha Grujiq
15. Sasha Mihajlloviq
16. Sava Drashkoviq
17. Miodrag Bangjur
18. Millan Milkoviq
19. Boban Grujiq
20. Sasha Maksimoviq
21. Nebojsha Stefanoviq
22. Vllastimir Jovanoviq
23. Dushan Zharkoviq
24. Dragan Zhekiq
25. Dobri Artinoviq
26. Stanko Milankoviq
27. Sllobodan Mitroviq
28. Dobrivoje Gjorgjeviq
29. Darko Milosheviq
30. Dragolub Lakaqeviq
31. Lubisha Veliqkoviq
32. Zharko Vasiq
o krejt ne gjehnem ishalla shkojn
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Donistyle
V.I.P
V.I.P
Donistyle

Posts : 570
Join date : 18/09/2009
Location : N'krejt Kosoven
Hobi Hobi : Futbolli dhe noti

Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Empty
MesazhTitulli: Re: Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm   Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Icon_minitimeFri Sep 18, 2009 11:40 pm

ka qa kan bo kta kukkukkuku
Mbrapsht në krye Shko poshtë
FLo0rI
Administrator
Administrator
FLo0rI

Posts : 4764
Join date : 09/07/2009
Age : 26
Location : n'Anfield Road
Hobi Hobi : Nxenes/Futboll

Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Empty
MesazhTitulli: Re: Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm   Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Icon_minitimeSat Sep 19, 2009 12:04 am

zoti u vraft sju ka ardh gjynah me vra civil te pafajshum
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Donistyle
V.I.P
V.I.P
Donistyle

Posts : 570
Join date : 18/09/2009
Location : N'krejt Kosoven
Hobi Hobi : Futbolli dhe noti

Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Empty
MesazhTitulli: Re: Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm   Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Icon_minitimeMon Sep 21, 2009 10:40 am

op bre :@
Mbrapsht në krye Shko poshtë
qipi-kaka
V.I.P
V.I.P
qipi-kaka

Posts : 95
Join date : 14/10/2009

Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Empty
MesazhTitulli: Re: Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm   Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Icon_minitimeThu Oct 15, 2009 10:20 am

ishalla ne ferr
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Sponsored content
Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Empty
MesazhTitulli: Re: Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm   Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm Icon_minitime

Mbrapsht në krye Shko poshtë
 
Lista e kriminelve qe sduhet ti harrojm
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
 :: Kultura Shqiptare :: Historia Shqiptare-
Kërce tek: